Det er aldrig for sent at lære noget nyt og din krop er et uudtømmeligt bæger af små hemmeligheder og overraskelser. Gå op opdagelse efter nye former for nydelse alene eller med din partner og udvid din horisont med det rette sexlegetøj. Det er ikke bare skønt, det får dig også til at slappe mere af i kroppen og sove bedre om natten – med andre ord en ægte win-win situation.

Find det rette legetøj

Der findes et kæmpe stort marked for sexlegetøj på nettet og udvalget er uendeligt, derfor kan det virke som en stor mundfuld, hvis du aldrig har afprøvet den slags før. Heldigvis er der altid hjælp at hente ved at mærke efter på din egen krop, for den lyver ikke. Når du kigger på de mange ting vil du ofte opleve at blive opstemt i processen og når du krop reagerer på tingene, er det fordi du måske er nysgerrig. Det er dog altid en ide at lægge forsigtigt ud.

Til nybegynderen

Har du aldrig prøvet sexlegetøj eller fetishudstyr før, så kan du starte i det små med frækt undertøj i latex, en lille vibrator til klitoris eller håndjern til at bruge på din partner. Det er vigtigt at du føler dig tryg og afslappet, så hellere starte småt og opgradere end at lægge for hårdt ud.

Til den øvede

Når du har afprøvet lidt af hvert får du hurtigt en ide om, hvad du kan lide og, hvad du gerne vil prøve mere af. Nu har du muligheden for at kigge på de mere pikante former for sexlegetøj til kvinder og mænd, der måske kræver lidt mere mod at gå i krig med i soveværelset.

Til mesteren

Har du fundet det, der får dig helt op i gear så er det nu du virkelig kan gå all in og finde de ting, der giver den optimale nydelse. Måske er det et bodysuit i latex, en strap-on-dildo eller en pisk til let spanking. Der er nok at vælge imellem og er du tryg ved din seksualitet, kan det give mange timers ekstase, når du finder det helt rigtig sexlegetøj til samlingen.

En eller to

Det er selvfølgelig oplagt at du bruger din vibrator, dildo eller lignende, når du er alene, men det er bestemt ikke påkrævet. Faktisk er det en rigtig godt måde at lære mere om både dig selv, din krop og din partner, hvis I bruger det sammen.

Brug det som forspil og udforsk hinandens kroppe, så I sammen kan finde ud af, hvordan I får den bedste intime oplevelse sammen. Det er både frækt og fantastisk. Du bliver aldrig for gammel til at lære noget nyt og det bliver aldrig kedeligt at blive klogere på din egen og din partners krop. Med det rigtige sexlegetøj kan I skrue op for varmen i soveværelset og komme endnu tættere på hinanden.