Du har sikkert set de reklamer i tv, hvor modellernes hår ser så glat og skinnende og blødt ud, at det næsten ikke kan være sandt. Det kan det dog sagtens. Du kan ikke bare tage dit hår af og på, som det passer dig, og hår betyder rigtig meget for udseendet, da det omkranser dit ansigt. Derfor er man nødt til at passe og pleje sit hår præcist ligesom din hud. Living Proof er en serie af hårprodukter, der med viden om OFMPA og PBAE gør håret stærkere og mere modstandsdygtig samt giver håret det sunde udtryk.

I badet

Det kommer nok ikke som et chok, at hårvask kommer ind i billedet, men det er måske lidt anderledes, end du egentlig ville tro. Med al shampoo og balsam gælder det, at håret har bedst af kun at blive vasket omkring 2 gange om ugen. Helst skal håret faktisk også kun blive vådt de 2 gange om ugen. Det er på grund af hårets naturlige olier, som vi gerne vil have gavn af. Hver gang du så vasker håret, kan du bruge Living Proof shampoo og balsam, og en gang om ugen er det en rigtig fin ide at bruge en hårkur – dem har Living Proof også nogle fine bud på. Alle deres produkter kan du se på https://www.hair247.dk/shop/living-proof-414c1.html.

Når du styler håret

Når du vil style dit hår, er det mange måder at gribe det an. Hvis du vil krølle eller glatte, skal du oftest have fat i varme i form af et styling-jern. Håret har til gengæld ikke særlig godt af al den varme, og derfor er det vigtigt, at du beskytter håret med en heat protective spray. Derudover har Living Proof forskellige styling-produkter i form af forskellige creamer, geler og hårsprays. Det er altid vigtigt, at du har kontrol over, hvad du putter i dit hår. Styling-produkter kan godt være skadelige for dit hår, og derfor er det en god ide at vælge et mærke, som du stoler på, f.eks. Living Proof.

Pleje af håret

Pleje af håret er i sig selv meget vigtigt. Hårvask og beskyttelse i styling sørger for, at dit hår bliver rent og ikke bliver ødelagt, hvilket er meget vigtigt, men plejen af håret er prikken over i’et. Det er her, man kan opnå det glansfulde, sunde look. Det er vigtigt, at det ikke bliver for meget, da du så kan få en masse build-up i håret. Det skal være den pleje, som dit hår har brug for. Derfor er det en god ide at konsultere med en frisør. Generelt gælder det, at plejende hårolie gerne må komme i håret dagligt for at give håret dens nødvendige næring. Derudover kan du give dit hår hårmasker, leave-in balsam og hårkur eller oliekur alt efter, hvad dit hår har behov for. Du vil ikke se forandringen med det samme, men du vil hurtigt se en ændring, hvis du gør det rigtige.