Elsker du også nye teknologiske innovativere? Så skal du læse med her om fem fede teknologier, du ville elske at eje. Det kan spænde meget vidt, så der er ikke noget man bare lige kan udelukke uden at overveje det. Det handler selvfølgelig også i meget høj grad også om, hvem man skal ud at købe en fin gave til. Både køn, alder og interesse spiller her en afgørende rolle. Du kan læse med i det følgende, for at blive klogere på gaver, så du er sikker på at ramme plet næste gang.

Fartkontrol til bilen

Hader du også trafik på vejen? Så skal du have en saphe one. En saphe, som skal udtales som det engelske ord ”safe”, er teknologien, der fortæller dig, når der er trafik på vejen. Det kan både være i forbindelse med trafikulykker, vejarbejde – eller bare være trafikprop – saphe fortæller dig det hele. Selve teknologien er nem at styre – den installeres i din bil og kobles sammen med din telefon, som du får beskederne direkte på.

Mælkeskummer til kaffen

Hvem elsker ikke en kaffe, der har skum i toppen? Gør din kaffe endnu lækrere med en bodum mælkeskummer. Du hælder bare mælk i, lader mælkeskufferen gøre sin ting, og så har du lækkert mælkeskum lige til kaffen! Til kaffeelskeren vil det være en meget oplagt gave, så det kan man da overveje, hvis man skulle have sådan en i sin omgangskreds. For hvem kender ikke en, der er rigtig glad for kaffe. Det tror jeg de fleste mennesker gør, så en god mælkeskummer til kaffen, vil være en god gaveidé til mange mennesker.

Vandhave med kogende vand

Med en Quooker, som det også kaldes, behøves du ikke længere at vente på, at elkedlen er færdig med at koge. Med en kogende vandhave kan du nemlig få kogende vand direkte fra – ja – vandhanen. Når først man har prøvet det, kan man ikke gå tilbage. Men en quooker kan mere end det. Den kan også lave brusende vand, så du heller ikke behøves at have en sodavandsmaskine, hvis det er noget, du tidligere har overvejet.

Badevægt med wifi

Det lyder måske underligt, at din badevægt skal have forbindelse til internettet, men her snakkes der om en badevægt, der kan lidt mere end de fleste andre. Det er nemlig within body wifi badevægten, som kobles sammen med din telefon, der måske allerede har alle informationer om dig. Du får nemt styr på din vægt og dine tal, når det bliver registreret på telefonen: Sådan holder du vægten ved lige.

Google chromecast

Hvis du ikke allerede har en chromecast, så bør du virkelig investere i en. En chromecast kobles direkte til TV’et i HDMI-stikket, og derefter kan du streame dine yndlingsserier direkte fra telefonen og op på storskærmen. Så er du også sikker på ikke at begrænse dig selv til at se dårligt TV!