Det er altid hyggeligt at sidde sammen med vennerne og nyde en god drink. Men hvis du ikke er til den klassiske øl eller vin, kan det være svært at finde på noget andet. Her er fem lækre drinks med alkohol, som du kan prøve næste gang, du er ude med vennerne.

OBS: Få hjælp her, hvis du kender en alkoholiker!

1. Pina Colada

Denne tropiske drink er lækker og sød, og den er også ret nem at lave. Du skal bruge en blender, en halv liter ananasjuice, en halv liter kokosmælk, en halv liter creme fraiche, en halv liter mælk, en flaske rhum og en halv liter is. Blend alle ingredienserne sammen, og hæld drinken i glas. Du kan pynte med et stykke ananas eller kokos.

2. Mojito

Mojito er en klassisk drink, som er meget populær. Den er nem at lave, og den smager forfriskende og af citrus. Du skal bruge en halv lime, en halv dl. sukker, en dl. club soda, en flaske rhum, en halv dl. mynte og is. Start med at klemme saften ud af limehalvdelen, og bland den med sukker og mynteblade. Tilsæt derefter club soda og rhum, og fyld glasset med is.

3. Margarita

Margarita er en anden klassisk drink, og den er også meget populær. Den er nem at lave, og den smager af lime og tequila. Du skal bruge en halv lime, en dl. tequila, en dl. triple sec, en dl. agavesirup og is. Start med at klemme saften ud af limehalvdelen, og bland den med tequila, triple sec og agavesirup. Fyld glasset med is, og server med en limekile på kanten.

4. Pina Colada

Pina Colada er en populær drink, som er meget forfriskende. Den er nem at lave, og den smager af ananas og kokos. Du skal bruge en dl. ananassaft, en dl. kokosmælk, en dl. rhum, en halv dl. flødeskum og is. Bland ananassaft, kokosmælk og rhum, og fyld glasset med is. Top med flødeskum, og server med en ananasstykke på kanten.

5. Daiquiri

Daiquiri er en forfriskende drink, som er nem at lave. Den smager af lime og rum. Du skal bruge en halv lime, en dl. rum, en dl. flødesirup, en halv dl. flødeskum og is. Bland lime, rum, flødesirup og flødeskum, og fyld glasset med is. Server med en limebåd på kanten.