Hvis du at man kan se ens livsstil, blot ved at kigge på huden? Det er faktisk ikke løgn. Ansigtet betyder meget for os alle, og vi ønsker alle at have en sund og flot hud. Men din livsstil påvirker din hud, især hvis du ikke husker at passe på den. Din hud påvirker at hvor du befinder dig, hvordan du har det, og hvad du spiser. Men det er ikke for sent at begynde at passe på din hud. 

Mad

Spiser du meget usundt, i form af fatsfood, vil det også kunne ses på din hud. Det kan være at du har mange urenheder eller synlige porer. Hvis man ikke får de rette vitaminer og varieret mad, så kan det ses på huden. Hvis man forhøjer sit indtag af C-vitaminer og mindre fedt og kulhydrater, vil kunne se så huden. Spis fødevarer, som er rig på antioxidanter, såsom fisk, frugt, grøntsager. 

Motioner

Træning er ikke kun godt for din krop, det er også godt for din hud. At man lever en sund og aktiv livsstil smitter af på huden. Hudens barrierer bliver stærkere, og kan bedre modstå sol, skidt og snavs. Træning giver en bedre blodcirkulation, også i huden, og det vil mindske rynker og fine linjer. Sved er ikke noget der er usundt for huden, hvis blot du vasker huden når du er kølet ned. 

Søvn

Hvis du sover dårligt, eller får for lidt søvn, så kan det ses på din hud. Du vil se mere træt ud, have rander under øjnene, og mindre overskud til at passe din hud og spise sundt. Det anbefales, som voksen, at få mellem 7-9 timer nattesøvn. Når man ikke får den rette mængde søvn, vil man hurtigt gå hen og se slidt ud i ansigtet. 

Graviditet

Der sker en masse ting med en kvindes krop, når man bliver gravid. Næsten alle kvinder går hen og får strækmærker, det ses typiske på mave og på lårene. Der er tvivl om man kan komme af med strækmærkerne igen, hvor nogen mener at specielle strækmærker-cremer kan hjælpe, eller fugtighedcremer. Nogen mener endda at Formula Swiss CBD olie kan hjælpe på trækmærker. Det bedste råd for at undgå strækmærker er, at man tænker over ikke at spise for meget, og smøre sig ind i en god creme dagligt, for at gøre huden mere elastisk. 

Sol

Elsker du solen? Det er helt forståeligt, men faktisk så er solen en stor synder, som skader din hud rigtig meget. Især hvis du ikke bruger solcreme. Mange ønsker at få en god kulør, og undgår at smøre sig ind i solcreme, men det er det værste man kan gøre. Ikke nok med at man risikere at udvikle hudkræft, så vil solen ødelægge din hud, som du mærker ved at blive rød og skoldet. Så selvom du elsker du solen og at mærke solens varme stråler på din hud, så sørg for at smøre dig ind i en solcreme med en høj solfaktor.