Hvis du har fået tilbudt et job i Norge, er der nogle få ting, du skal vide, før du tager imod tilbuddet. Selv om landet er smukt, og befolkningen er venlig, er der nogle kulturelle forskelle, som du skal være opmærksom på. I denne artikel vil vi nævne 5 ting, som du bør være opmærksom på, inden du flytter til Norge.

Nummer et på vores liste er vejret. Norge er et land på den nordlige halvkugle, hvilket betyder, at vintrene er lange og mørke. Hvis du ikke er vant til denne type vejr, kan det være noget af et chok for dit system. Sørg for at være forberedt på kulden ved at pakke varmt tøj og investere i et godt par støvler.

Nummer to er leveomkostningerne. Norge er et af de dyreste lande i verden at bo i. Hvis du ikke er vant til det, kan det være noget af et chok for dit system. Sørg for at have sparet nok penge op, inden du flytter.

Nummer tre er sprogbarrieren. Selv om norsk er en Skandinavisk sprog og ligner svensk og dansk, men det kan være ret svært at forstå, hvis man ikke er vant til det. Sørg for at lære noget grundlæggende norsk, inden du flytter.

Nummer fire er kulturchokket. Norge er et meget anderledes land end de fleste andre lande i verden. Folk er reserverede og indadvendte, og tempoet i livet er ret langsomt. Hvis du ikke er vant til det, kan det være et chok for dit system. Sørg for at undersøge kulturen, før du flytter.

Nummer fem er maden. Norsk mad er meget anderledes end de fleste andre køkkener i verden. Det er baseret på fisk, kød og kartofler. Hvis du ikke er vant til det, kan det være et chok for dit system. Sørg for at undersøge maden, før du flytter.