Med bObles mange tumlemøbler kan du være helt sikker på, at dit barn får en masse timers leg og sjov, samtidigt med, at de motoriske evner og kompetencer bliver trænet og styrket. Hos bObles handler det om udvikling gennem bevægeglæde med en masse multifunktionelle tumlemøbler.

Hos Little Happy er vi vilde med bObles mange tumlemøbler. Her er vi specielt vilde med den kendte bObles elefant, og derfor har vi også et udvalg af elefanten i forskellige farver og størrelser. Ved at følge linket her, www.littlehappy.dk/bobles-elefant, kan du finde lige den bObles elefant der passer til dit barn og jeres hjem.

bObles elefant til dit hjem

Med en bObles  elefant kan du skabe meget mere liv på børneværelset. Elefanten kan bruges på en masse forskellige måder og derfor har dit barn mulighed for tonsvis af lege. Det er et fantastisk tumlemøbel til børn i alle aldre.

Elefanten er i et enkelt og stilrent design, så du kan nemt få den til at passe ind sammen med de andre elementer. Det er et ikonisk møbel til både børneværelset og til stuen, hvis man ønsker at skabe en mere barnlig atmosfære der.

  • Hvilken størrelse?

bObles elefant findes i flere størrelser, og alt efter hvad du ønsker for dit barn, kan du vælge hvilken størrelse du synes. Elefanten findes i den helt normale størrelse, som har en højde på 31 cm. Den kan de lidt større børn samt mindre børn nemt få glæde af. Det samme med de mindre elefanter, og uanset størrelse, vil alle børn elske elefantens mange aktiviteter.

  • Hvilken farve?

Som elefanten findes i flere størrelser, findes den også i forskellige farver. Det sikre valg vil være elefanten i grå. dette er fordi at grå er en neutral farve, som vil passe ind i ethvert rum. Ved at vælge den i blå eller lyserød kan du skabe mere variation i farverne, og dermed gøre det mere børnevenligt.

  • Hvad kan den bruges til?

Elefanten er et multifunktionelt tumlemøbel fra bObles, der kan bruges til en masse forskellige aktiviteter. Når den står normalt kan barnet enten sidde eller ligge på ryggen på den. På den måde trænes balance og evnen til at ligge på ryggen. Ved at vende den om har barnet nu en sjov vippe. Ved at lægge den på siden er der nu en ny skammel, stol eller et lille bord, alt efter hvad man ønsker.

Mange nye aktiviteter med bObles elefant

Med en bObles elefant lukker du som sagt op for en masse nye aktiviteter for dit barn. I stuen kan den være med til at skabe et hyggeligt legehjørne, hvor barnet kan lege og have det sjovt. Elefanten kan også bruges som skammel til fødderne, når i sidder i sofaen eller på en stol.

bObles produkter er produceret i materiale, der er vandafvisende. Dette giver altså også barnet mulighed for en masse forskellige vandlege med elefanten. Barnet har nu en ny bademakker, og kan få en leg ud af at gå i bad.

Om aftenen når barnet skal til at gøre sig soveklar, kan elefanten også være nyttig. På badeværelset kan elefanten bruges som skammel, så barnet kan nå op til vasken for at børste tænder. Når barnet skal op i sengen kan elefanten også bruges til at nå op i højde og komme op i sengen. Dette giver barnet selvsikkerhed.