Vesterbro har meget at byde på, og en del af dette er caféerne. En café er et sted, hvor de fleste ender oppe – for at sætte sig ned i et stykke tid, drikke en kop kaffe og nyde omgivelserne. Der er noget fortryllende ved at tilbringe en morgen på en café. Læs videre og se den definitive guide til caféerne på Vesterbro.

Hvorfor en café?

Der er mange grunde til at vælge en café. De er tiltrækkende for elever, som arbejder på en vigtig opgave, for kaffe-elskerede og for familier som vil bruge til kvalitetstid sammen. Autentiske steder og måltider er hvad der er tiltalende for mange, da de også repræsenterer lokal kultur og lokale folk. At gå på en café er derefter en bane til et positivt rum. Det hjælper, at det er et overkommeligt og tilgængeligt sted, der er fri for dårlige minder eller negative tilknytninger. Alt i alt, så er det en oplevelse i sig selv og noget som man burde vælge frem for en restaurant. Hvad stort set alle caféer har tilfælles er deres tilhørsforhold til kaffe, brunch og forskellige former for juice og smoothies. Du kan læse mere om diverse caféer på Vesterbro online. Ellers så er der nogle caféer at vælge imellem nedenstående. Du kan eksempelvis se mere på https://vesterbroavisen.dk/.

Mad & Kaffe

På dette sted er der en hyggelig og uformel stemning. Som navnet antyder er det både mad og kaffe der bliver sat i fokus. Deres brunch har gjort caféen til hvad den er og der er en grund til at den er så populær. Det er lige meget hvilken tid på året du kigger forbi – det er helt sikkert, at du bliver imponeret. De holder åbent mandag-søndag kl 8:30-20.

Bang & Jensen

Hvis du spørger nogle lokale på Vesterbro til at udpege en café, så vil den første de tænker på nok være Bang & Jensen. Den er efterhånden blevet symbolet på hygge og når du først har smagt på deres lækre måltider, vil du altid have lyst til at smage den igen. De holder åben mandag-fredag kl. 7:30-2, lørdag kl. 10-2 og søndag kl. 10-midnat.

KAFFE                                                          

Velbrygget kaffe og kreative indretninger er hvad der gør KAFFE så unikt. Det er her du skal tage hen, hvis det er kaffen der er centralt betydende for dig. Prisniveauet er fra 25kr og de holder åbent mandag-søndag kl. 9-21. Det mest indbydende ved denne café er dog, hvor meget man føler sig hjemme – det er idyllisk og rart og man føler ikke at man har forladt sin egen stue.

 

Café Høghs

Dette sted er elsket af alle, som har sat fod derinde. Det som den bliver anmeldt højest på, er stemningen og selvom den er en meget typisk Vesterbro-café har den sit helt eget følelsesniveau forbundet med den. Den bliver selvfølgelig også rost for mad, service, prisen, men det er virkelig stemningen som du skal drage herhen for. De har åbent hver dag til midnat, bortset fra søndag hvor de lukker en time før.