Som rigtig mange af os mænd desværre nok er klar over, så kan det være lidt af en opgave at købe en gave til ens bedre halvdel. Men hvad nu med at tage en chance, og give hende en gave, som hun helt sikkert vil komme til at værdsætte (og måske endda også dig selv). Denne gave er nærmere bestemt en god orgasme med noget voksen legetøj på Eroti. Men hvad for et sexlegetøj skal du så vælge at give hende? Dette kommer faktisk helt an på den individuelle kvinde, så det kan stadig være en forholdsvis vanskelig opgave at vælge det rigtige sexlegetøj til kvinder. Så her er lidt hjælp med på vejen med noget af det bedste indenfor sexlegetøj til kvinder.

En Magic Wand

Du vil simpelthen ramme plet med en Magic Wand vibrator som erotisk gave. Denne tryllestav er ganske enkelt blevet en moderne klassiker, og det er der såmænd rigtig gode grunde til. Du skal blot advare din partner om, at der her er tale om en rigtig kraftig vibrator, der nærmest vil være i stand til at blæse hovedet af hende. Der er med andre ord tale om en vibrator og et sexlegetøj til kvinder, der får førstepræmien i intensitet, og er en absolut fantastisk gaveidé til enhver kvinde.

Et sæt bækkenbundskugler

Disse blide små kugler er kendt fra bl.a. ”50 Shades of Gray”, og har derfor oplevet lidt af en renæssance de seneste år, som følge af den populære filmserie. Disse små kugler er Magic Wands modstykke, og leverer med blide vibrationer en fantastisk orgasme, som måske mere vil være din partners kop te. Bækkebundskugler kan fås i mange materialer, såsom rustfrit stål eller plastik, og du kan endda være med i legen, og styre vibrationerne på afstand.

En fjernbetjent vibrator via nettet

Sexlegetøj til kvinder er virkeligt rykket ind i det nye årtusinde, hvilket kommer tydeligst til udtryk med en af de mange fjernbetjente vibratorer, der findes på markedet i dag. Denne erotiske gave er perfekt, hvis du f.eks. er i et langdistance forhold. Ved enten blot at downloade en app eller være online, så kan du på afstand styre spillets gang, så i rent faktisk kan komme til at dyrke sex, selvom i ikke befinder jer fysisk sammen. Dette er en gave, der bliver ved med at give, og vil samtidigt gøre det ekstra ophidsende at vente på næste gang i rent faktisk befinder jer i samme rum.

En vibrator til hendes g-punkt

En anden glimrende og fræk gaveidé er en af de mange g-punkts vibratorer, der som udgangspunkt vil have et kurvet og ribbet design, der er specielt designet til at ramme hendes g-punkt. En god tommelfingerregel vil være at vælge en lidt tungere model, idet den ekstra vægt vil lægge yderligere pres på hendes g-punkt, så orgasmen næsten er uundgåelig.

En oralsex vibrator

Ja, du hørte rigtigt. Der findes såmænd også en vibrator, der simulerer oralsex på kvinder. Denne avancerede vibrator har en dejlig sugefunktion, samt en række forskellige vibrations funktioner, der garanterer en realistisk oplevelse. Det eneste du skal sørge for er, at du ikke går efter den billigste model, da disse oftest ikke fungerer særligt godt.