Kender du de der måneder hvor kontoen ser rødt ?

Hvis du også kender de måneder på året hvor kontoen er lidt mere presset end andre, så findes der en god og smart løsning der kan hjælpe dig uden at du skal til at tage dyre lån.

I stedet for at oprette et dyrt forbrugslån med dyre gebyrer, så kan du få en smart online afbetalingskonto. Den kan bruges til alle dine online køb og er nem at håndtere. Det betyder at alle dine køb samles i en fælles afbetaling, hvilket gør det langt billigere og nemmere.

Næsten alle shops i Danmark tager den online betalingsløsning. Det vil sige at du kan handle de steder du plejer, men flytte betalingen til andre måneder uden at skulle bøvle så meget. Når først du har den konto oprettet, så er det lige så nemt at betale med den som det er med kredit kort eller mobilepay. 

Du kan stort set købe alt på den måde. Uanset om det er tøj, mad, møbler, elektronik, frækt lingeri, dæk til bilen, hårde hvidevarer, byggematerialer ja endda sexlegetøj. Alt kan samles i en hat og betales af som et beløb. 

Hvordan skal du bruge det ?

Det er som allerede sagt, utrolig nemt at bruge. Du kan købe med det i stort set alle shops på nettet. Det vil sige at de steder du normalt handler nok også bruger det. Når du skal handle gør du som du plejer. Lægger varene i kurven og går til kassen. Her vælger du nu den nye betalingsmetode. Den sørger så for at beløbet trækkes fra den nye konto istedet for at trække det fra din bank. Bagefter logger du så ind på kontoen og afgører hvor hurtigt du vil betale retur. Vil du betale det over 10 måneder, så deles det samlede beløb op i 10 små bidder, der trækkes hver måned på dit kort.