Når de voksne snakker – så skal man ikke forstyrre.

Det gælder også i andre tilfælde. Men du har formentligt hørt udtrykket første gang som barn. Du må ikke forstyrre når de voksne snakker sammen.

Endnu mere vigtigt er det dog blevet des ældre du er blevet. For når dine voksne venner (som måske kan lide hinanden) snakker sammen, så gælder det om ikke at forstyrre.

Voksne par

Des ældre du er blevet des mere parforhold går der i dig og venner og veninderne. Det er en naturlig del af det at blive voksne. Man glemmer at lege, eller gør man så alligevel det.

For der findes jo også noget, som i mange kredse kaldes legetøj til voksne. Det er måske en smule tabubelagt at snakke om, for i sidste ende er det jo “det frække legetøj”. Det man helst ikke lader ligge fremme når der kommer gæster på besøg.

Men det er vigtigt, selv for voksne par at sørge for at lege sammen, faktisk er det så vigtigt, at jeg i dette indlæg bliver nød til at ligge meget vægt på, at du sørger for at blive ved med at lege med din partner.

Legen er ikke kun vigtig for jeres erotiske liv sammen, og for at holde gnisten oppe i det. Det er også vigtigt for jeres generelle parforhold.

Det er dog ikke det eneste “gode råd” i kan benytte jer af som voksne par, men det gør det dog ikke mindre vigtigt. Altså at i husker at lege sammen, det kan være med voksen legetøj, men det kan også sagtens være uden.

4 gode råd

Hvis du/I måske ikke lige er det vilde par, der elsker det voksne legetøj, så kan i også gå andre veje. En af dem er, at tage nogle af mine næste 10 råd til jer.

  1. Rejs sammen, meget. Når i rejser sammen, så vil i opleve nye sider af hinanden. Den intense oplevelse og vedvarende samkvæm væk fra hverdagen gør samtidig at i vil føle jer meget tættere og intime end førhen
  2. Spørg og vær interesseret. Det er vigtigt at i er interesserede i hinanden. Det kan måske være en smule “kunstigt” i starten, sådan at spørge ind til den anden. Men bare rolig, det bliver hurtigt mere naturligt
  3. Tæl ikke. Lad være med at holde tal, orden eller regnskab med, hvem der laver mest i huset, hvem der spørg mest ind til den anden, hvem der gør mest for den anden. Aldrig på nogen måde må i holde regnskab.
  4. Udvis interesse. Det du tror din partner ved du syntes om ham eller hende, det må du gerne bekræfte. Det gør du nemmest ved at vise interesse for ham eller hende.