Kunne du godt tænke du at lave lidt om i din bolig? Du synes måske ikke, at den er helt personlig nok? Der er mange måder, hvorpå man kan gøre sin bolig mere personlig – det kunne eksempelvis være med citater til væg, som netop kan få noget personlighed frem alt afhængig af hvilken type citat, du vælger.

e-news kan du finde yderligere inspiration til din bolig og alverdens andre ting. Ellers kan du også se med herunder, hvor du netop får at vide, hvorfor du skal indrette med citater til væg, og her også hvilken slags citater der vil passe til dig som person.

Personlig indretning er altid et hit

De fleste, som går bare en lille smule op i boligindretning, synes nok også, at en personlig indretning er rigtig god. Personlig indretning behøver ikke nødvendigvis at betyde, at der skal være nipsting eller familiebilleder overalt. Personlig indretning kan være alt muligt.

En minimalistisk stil kan også være meget personlig, fordi det siger noget om din ordenssans eller andre ting. Noget andet, som kan gøre din indretning personlig, er de ting, som du vælger at hænge op på væggene. Eksempelvis kan forskellige citater til væg give din indretning meget mere kan og personlighed. Så måske er det noget, som du skal kigge lidt nærmere på?

De sjove citater

Der findes rigtig mange forskellige citater til væg, og det er faktisk blevet ret moderne at have den slags hængende, fordi disse citater både kan være sjove, kunstneriske og poetiske.

Hvis du er en type, som ikke tager det hele for seriøst og også gerne vil have, at det skal afspejle sig i din bolig, kan det være, at du skal gå efter nogle af de sjove citater. Sjove citater kunne eksempelvis være nogle af de citatplakater, der bygger på en slags ordspil af forskellige arter. Der er også citatplakater, som bygger på forskellige typer, byer eller lignende, hvor du måske kan finde en, der passer helt perfekt på dig eller en anden person i din husstand. Det må gerne være lidt sjovt!

De poetiske citater

Måske er de sjove citater lidt for fjollede til dig? Så er det heldigt, at der også findes både æstetiske og poetiske citater til væg. Den slags citatplakater er nok nærmere for dig, som går op i en bolig, hvor alting går op i en højere enhed, og hvor det er det æstetiske behov, som i højere grad skal opfyldes.

Her kan man eksempelvis finde plakater med inspirerende citater eller citater, som er sagt af en dygtig kunstner, skuespiller eller hvad man ellers kan finde på. Det, som den slags citater kan give til boligen, er en mere poetisk tilgang til din personlighed og bolig. Det vil skabe et fint udtryk og fungere som en slags motivation eller inspiration i hverdagen, som især vil blive mærket af dig, men måske også dine gæster.