Synes du den ydre del af dit hus kunne trænge til en forbedring? Husk på at både facaderne og taget er en del af husets overordnede udseende. Det er derfor vigtigt, at du blandt andet overvejer både hvad du vil gøre ved facader samt hvorvidt du vil anskaffe nogle nye tagplader.

Skal taget skiftes ud?

Nogle gange trænger taget simpelthen bare til at blive skiftet ud. I så fald skal der nye tagplader til. Tagplader fås i mange forskellige farver og former. Der er derfor rigelig med muligheder at vælge imellem som husejer.

Prøv at tage ned i en lokal butik hvor der sælges tagplader og se dig lidt omkring. Du vil hurtigt kunne få en fornemmelse af, hvilke slags tagplader du synes er rigtig flotte.

Husk at overveje hvilken generel stil, du går efter i dit hus. Hvis det er en mere traditionel stil, er det nogle helt andre tagplader, du skal have fat i, som hvis du gik efter en mere moderne stil.

Hvad med facaden?

Hvordan skal din facade ændres? Der er mange ting du kan gøre ved denne.

Det simpleste, du kan gøre ved den, er simpelthen at male væggene. Husk på at denne farve helst gerne skal stå flot til de tagplader du vælger, ellers kan du hurtigt få et sjovt udseende hus.

Derudover kan du også prøve at tage en snak med en murer og høre dem ad, hvilke andre muligheder du har. Det kan jo være at du kan skifte nogle af væggene ud eller sætte en ny facade udenpå, så du giver dit hus en helt ny stil.

Uanset hvad er det en god ide at benytte professionel hjælp når du skal i gang med at renovere dit hjem. Det gælder både når du fikser facaden, men også hvis du lægger nye tagplader på.