Drops Garn byder på en bred vifte af garn i forskellige kvaliteter. Er du en af de mennesker der har hænderne skruet rigtigt på, og elsker at sidde og strikke eller hækle, så er Drops Garn stedet for dig. Du vil her kunne finde alt i garn, lige fra blandingsprodukter, som for eksempel DROPS Alpaca Bouclé, til de rene garner som DROPS Baby Merino der er en 100 % ren baby uld. Netop DROPS baby merino er fantastisk hvis du skal strikke til den lille, da det er super-wash behandlet og kan klare at blive brugt hver dag og vasket dagligt uden modellen tager skade.

På Drops Garn finder du den samlede løsning. Udover at du kan finde lækre kvaliteter af garn, så kan du også finde fede designs og mønstre du kan følge. Drops Garn er derfor det sted der har alt hvad du skal bruge for at kunne lave dit næste strikkeprojekt.

Drops Garn – deals

Drops Garn er i mange prisklasser, men alt efter hvor man køber det kan prisen variere. DROPS deals er derfor en sikkerhed til dig så du ikke kommer til at betale for meget for dit garn. Drops Garn har sat en max pris på garnet og du vil aldrig komme til at betale mere end denne pris. Da Drops Garn ikke er en fysisk butik du kan handle i, bliver du henvist til de steder garnet kan købes online og du er sikret en god pris. Vælger du at få dit garn leveret fra en af DROPS superstores, bliver garnet leveret til din dør. Når du bestiller dit Drops Garn skal du være opmærksom på, at der kan være forskel på hvornår pakken afsendes. Der kan være forskel alt efter hvilken online butik du vælger.

Drops Garn – balsam for sjælen

Ligesom en varm solskinsdag efter en lang og kold vinter kan hjælpe på ens mentale tilstand, har forskning vist at det er særdeles afstressende at strikke eller hækle. Det er ligefrem godt for dit fysiske helbred. Når man strikker eller hækler er man fokuseret på det arbejde man har mellem hænderne, og ikke på slik og andre usunde sager. Strikning kan også hjælpe på dit selvværd. Ofte bliver det man strikker lavet med en kærlig tanke på den person der skal modtage arbejdet, og man ved at det vil blive værdsat. Når du derfor kaster dig ud i et strikkeprojekt med garn fra DROPS giver du din krop og sjæl en god omgang balsam.

Man har haft en tendens til at tror at det altid var bedstemor, mormor eller farmor der strikkede, men hos Drops Garn lægges der vægt på at strikning er for alle. Det kræver ikke at du skal have strikket i mange år. Strikning er for alle aldre og alle køn, og med garn fra DROPS kan du lave alt fra nederdel, sokker og halstørklæder til grydelapper, sutsko og kjoler.

Drops Garn er en sikker vinder for alle der elsker at strikke.