Du kender behovet for en ny skærm 

Mange folk med en telefon kender til problemet ved have en smadret skærm. Denne situation kan virkelig nemt hænde i løbet af ens dag. Som alle er bekendte så er smartphone meget skrøbelige, hvortil selv ubetydelige hak kan skabe kæmp skade på displayet og dermed gøre jeres mobil total skadet. I kender måske til eksemplet hvor et barn har lånt din telefon og  ved et uheld kommer til at ødelægge den. Den klassiske skade på de nyere mobiler er påført deres skærme, efersom de er særdeles følsomme for stød. Det åbenlyse beslutning vil dermed være at købe den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det høje antal skader på de fleste typer iPhones på det internationale marked, har en stor del forretninger besluttet sig for at investere i beskyttelse, så kunder kan tabe deres smartphone uden at skulle skaffe sig en helt ny skærm. Ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at din telefon ikke går i stykker når du skader den.  

SmartGlass er den stærkeste skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Hos NORTAGG har vi en masse viden inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en ekstra indsats for at skulle lave den bedste beskyttelse til kunderne. Vi har igennem en svær udvikling skabt SmartGlass, som ligner om klassisk beskyttelse på en del indikatore. Klassisk beskyttelse til skærme er designet med glas og kan netop let blive ødelagt ved mindre slag. Hvis I vælger SmartGlass er I garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da produktet ikke kun er lavet af glas, men er designet med plastik i form af TPU, som tildeler skærmbeskyttelsen stabilitet som derved giver skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan modtage mange skrammer inden I vil se skader på jeres skærmbeskyttelse.  

Designet til den specifikke telefon 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde naturligvis dække hele skærmen, således du ikke er efterladt med blottet hjørner på jeres skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte telefon udgave, så man kan prøve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og mobilen. Dette garantere jeres i mod at din skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres bedste ven inden for skærmbeskyttelse.  

Hvis du skal købe den ultimative beskyttelse af skærm er det afgørende at overveje pålægning, eftersom det skal være nemt for dig at placere selve SmartGlass på jeres mobiltelefon, da I garateret har set at der ved montering af beskyttelse kan danne sig luft mellem skærmbeskyttelse og mobiltelefon, hvis I anskaffer SmartGlass undgår du disse episoder, da I får et monteringsværktøj, som assisterer jer med at fjerne de problematiske pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer dig med at montere din SmartGlass bedst, så I slipper for at SmartGlass ikke beskytter hele skærmen eller sidder skævt på iPhonen og derfor ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for en at montere, hvorfor NORTAGG er utrolig stolte af dette redskab til placering.