De bedste møder

Der er ingen tvivl om at de bedste møder er dem der rent faktisk fører til noget. Dem der fører til løsninger på problemstillinger, som efterlader medarbejdere og samarbejdspartnere sikre, og enige, på hvad der skal ske fremadrettet. Men hvordan opnår man så dette?

Først og fremmest sørger man for at mødet er struktureret, præcist og at alle er komfortable. Og her er omgivelserne vigtige. 

Reducer stress

På en arbejdsplads oplever vi alle at være stresset af og til. Der er mange bolde i luften, vi forstyrres i vores arbejdsopgaver og der er altid den næste opgave bagerst i hovedet.

Ved at afholde mødet et andet sted end arbejdspladsen, reducerer vi denne stress. Vi fjerner baggrundsstøjen fra arbejdspladsen og holder fokus på det vigtige – nemlig selve mødet. I princippet kan dette gøres hvor som helst, blot der er det fornødne udstyr, men det kan hjælpe at tænke ro ind i det.

Åbne og lyse lokaler, med adgang til drikkevarer, holder energien oppe. Alt efter mødets art kan det være godt at vælge et sted hvor der kan gås nogle ture sammen i mindre gruppe, både for at få lidt luft til hovedet men også for at snakke sammen med en mere intim og mindre steril måde.

hos Citymeetings på Amaliegade kan man passende gå en tur henover amalienborg slotsplads eller langs vandet. I vores lokaler i nordvest har vi bispebjerg torv og bispebjer kirkegård som et godt naturområde til en walk and talk tur.

Et langt møde kan passende afbrydes af en spisepause. Begge steder er der flere muligheder i området og I kan både gå ud og spise, eller I kan få mad bragt til jer i mødelokalerne.

Hvad end I blot er en lille gruppe, eller det er en hel afdeling, så har vi pladsen til jer. Alt er selvbetjent og I har adgang til køkken, toiletter og fællesområder under hele lejeperioden.