Gaven til konen var usædvanlig

Hvad skal der til for at få fruen derhjemme til at smile. Som regel er det blomster, chokolade eller små duftevand, der smører hjemmerelationen, men indimellem kan man jo godt gå lidt mere ekstraordinært til værks og finde alternativer. Det prøvede jeg så, men det faldt ikke helt så succesfuldt ud, som jeg havde forestillet mig. Set i bagklogskabens ulidelig klare skær, måtte jeg da også indrømme, at et gavekort til T. Hansen nok også var skudt lidt over mål, selv om konen nu godt kan finde ud af at skifte både olie og dæk på bilen. Men smilet stivnede altså en kende, da hun så det T. Hansen-gavekort.

Belært af den lidt kedelige erfaring, måtte jeg lægge mig i selen og hitte på et alternativ til hendes næste fødselsdag og som min kammerat sagde, så gik jeg linjen helt ud. Jeg satte mig for at finde en ravlygte til fruen, og til det formål havde jeg behov for hjælp så efter lidt søgen på Google fandt jeg frem til et firma i Nordjylland som hedder ravfund.

Firmaet bag ravlygterne

Godt hjulpet på vej af en fremragende kundeservice hos Ravfund.dk, fik jeg indkøbt en nybegynder ravlygte så jeg lige kunne finde ud af om en ravlygte overhovet var noget for hende. Jeg ville selv teste lygten før den blev pakken ind så jeg tog en tur til stranden en dag hvor konen var på arbejde men al begyndelse er svær, men med lidt hjælp fra en jeg mødte på stranden kom jeg nu hurtigt efter det, og der gik ikke længe, før jeg havde luret teknikken omkring, hvordan man skulle holde ravlygten, så lysstrålen faldt præcis der, hvor ravklumperne lå og puttede sig i tangdyngerne. Byttet var nu alligevel lidt småt så jeg soppede ud på det lidt dybere vand, men her kunne ravlygten slet ikke lyse ned på bunden så hjem igen og et opkald til ravfund.dk for at høre hvad man så kunne gøre og efter 15 min. telefon samtale med en anden men ligeså behagelig sælger kom vi frem til en anden dog dyrere ravlygte så den bestilte jeg og ville konen ikke have den kunne jeg beholde den selv.

Ravlygter fra Ravfund.dk – så går jagten ind

Med den specielle ravlygte beregnet til dybder på op til 60 cm, fandt jeg så endelig nogle større stykker. Det var et ægte ravfund, missionen var fuldført men nu havde jeg virkeligt et problem for jeg var blevet så glad for den nye ravlygte at jeg i min dumhed pakkede den første lille lygte ind til hende og så fik hun den i gave – hun blev glad meget glad og hun ville straks på ravjagt hvilket jeg sagde ja til men hun undrede sig meget over jeg allerede havde en ravlygte da vi kom frem men vi havde det hyggeligt men hun kunne ikke forstå hvorfor min lygte var så mange gange kraftigere men jeg forklarede den kunne bruges i vand og der ville hun jo nok ikke gå…..

Konen og ravlygterne

I dag har hun 4 forskellige ravlygter og også en til vand som kan lyse ned på 1m vanddybde selvom hun kun går på 10cm vand men mon ikke det bare er for at overgå mig 🙂

Vi går på ravjagt flere gange om ugen så vi har fået en helt ny interesse.