Står du og familien for at skulle en tur til København og hovedstadsområdet? I har måske allerede booket overnatningen og spekulerer nu på, hvad I skal lave, når I nu er i området. Det kræver altid en del planlægning for at få det hele til at klappe. Har I planer om at besøge mange attraktioner, kan det også hurtigt blive et dyrt besøg, hvis hele familien skal med. Se her, hvordan du kan gøre dit besøg til København meget billigere.

Spar penge med et Copenhagen Card

Glæd dig selv og familien med et Copenhagen Card og spar penge på din tur til hovedstaden. Uanset om I blot skal overnatte en weekend eller besøge hovedstaden en hel uge, kan I spare penge, hvis I køber et Copenhagen Card til hele familien. Kortet dækker entreen til mere end 87 museer og attraktioner, gratis offentlig transport i hele hovedstadsområdet og giver rabatter på diverse cafeer, restauranter og sightseeingture. Besøg for eksempel på Den Blå Planet og Nationalmuseet eller tag en tur i Rundetårn med kortet. Entreen er betalt. Det bedste ved et Copenhagen Card er næsten, at du ikke behøver bekymre dig om, hvordan I kommer rundt. Du skal ikke huske at købe billetter eller koncentrere dig om zoner. Med kortet kan I rejse helt gratis med både bus, metro eller havnebus. Er I en børnefamilie med mindre børn kan I spare endnu mere på et Copenhagen Card, da en voksen med kort må have to børn op til 9 år med sig ganske gratis.

 

Tag på billig sightseeing med havnebussen

Selv om København er kendt for at være en forholdsvis dyr by, så er der også prisbillige måder at holde sightseeing på. I kan naturligvis gå rundt i byen og undgå udgiften til transport. Det kan man dog godt blive en smule træt af i længden. Har du ikke lige råd til de guidede kanalrundfarter, så er en billig og utrolig flot måde at opleve København på med havnebussen. Udsigten fra vandsiden er smuk. Du kan for eksempel sejle fra Refshaleøen i den ene ende og helt til Teglholmen. På turen kan du nyde de mange flotte byggerier, som præger København. Undervejs kan du for eksempel stå af ved Det Kongelige Bibliotek, i Nyhavn eller ved Operaen. Husk at tage havnebussen en dag, hvor vejret er godt, for at nyde turen optimalt.

Gratis oplevelser i hovedstaden

Ja, København er en dyr by, men det er også en by, der byder på mange gratis glæder. Nyd for eksempel en gåtur i smukke og farverige Nyhavn, hvor der er rig mulighed for at nyde de fantastiske bygninger, skibe og den brogede menneskeflok. Er du ikke til dyre cafeer, så hold en lille minipicnic på havnefronten. En tur til Amalienborg Slotsplads er også altid et hit. Tag af sted, så I er der ved middagstid. Det er der Livgarden holder vagtskifte og det er en oplevelse, som kan nydes af både store og små. Nyd også de mange små oaser som Kongens Have eller Fælledparken. Her kan ungerne lege, mens mor og far nyder de dejlige omgivelser.