Fodboldfest i den danske hovedstad 

Sommeren 2021 bliver en sand fodboldfest for de sportsfans verden rundt, når den 16. udgave af det europæiske fodboldmesterskab skal afholdes. Turnering bliver i denne omgang afviklet på en lidt anderledes måde, hvor hele 12 forskellige byer kommer til at være værter for kampene. Her kommer vi blandt andet til at nyde flere kamp fra danske hovedstad, København. Heldigvis for den danske fodboldscene er Danmark kvalificeret til turneringen. Blandt de kampe som bliver afholdt i Danmark, så kommer vi også til at se Danmark spille mod Rusland på hjemmebane i Parken. Med udsigter til flere spændende kampe på dansk grund, kan vi også se frem til et større antal turister i denne periode.  

 

Oplev hele København  

Hvis du er en af de mange turister som lægger vejen forbi København den kommende sommer, så kan vi også anbefale dig at se andre ting end blot fodboldkampen. Den danske hovedstad giver faktisk rigeligt med muligheder for spændende aktiviteter samt seværdigheder. Hvis det er første gang du besøger København eller bare Danmark generelt, så skal du bare besøge steder såsom Tivoli og Strøget.  

Du kan komme tilbage til din fantastiske barndom med et besøg i af verdens ældste forlystelsesparker, hvor du kan få flere timer til at gå med store forlystelser. Selvom det er et tivoli, så kan du også nyde parken med en solid gåtur eller et restaurantbesøg. Hvis du leder efter noget end en tur i tivoli, så har den københavnske madscene også meget at byde på. Faktisk kan du finde en af verdens mest omtalte og unikke gastronomiske oplevelser lige udfor centrum, hvis du opsøger Noma.  

 

Husk at booke værelser i god tid  

En af de vigtigste ting at huske på, hvis du skal med til denne kæmpe fodboldfest, er at finde den rette bolig i god tid. Husk at foretage din book af hotel eller lejlighed i meget god tid, da der kommer til at være stor rift om ledige værelser, da EM falder på samme tidspunkt som turistsæsonen. Du kan eksempelvis finde fede ferieboliger i hele byen, hvis man ikke gider et hotel. Der kan blandet andet findes luksus ferieboliger i Nyhavn, hvis man ønsker en virkelig central og dejlig placering til sommer.