Gaveideer til babyshower

Hvis du er inviteret til babyshower, så er du sikkert interesseret i at finde en god gave til mor og baby. Der er mange muligheder for at finde en god babyshowergave. Det skal selvfølgelig være noget, som kan gøres gavn af, men du kan helt selv vælge, hvor meget tid og hvor mange penge du vil bruge på gaven. Hvis du ikke ved, hvad du skal give, så kan du samle lidt inspiration her, hvor vi giver dig nogle gode bud på babyshower gaver. Hvis du vil vide mere, så læs med herunder. 

Den klassiske 

Hvis du vil være helt sikker på, at din gave vil gøre gavn, så kan du give en klassisk babyshowergave. Det kan for eksempel være et sødt sæt babytøj. Babyer bruger meget tøj, og så vokser de også hurtigt ud af det, så der vil altid være plads til lidt ekstra babytøj. Du kan også vælge at give en lille sød bamse eller andet blødt til baby. 

Den praktiske

Det kan være hårdt at blive mor. Derfor kan det være smart at have en masse praktiske ting, der kan afhjælpe på stressen. Du kan for eksempel give en graviditetspude i gave. Denne vil mor helt sikkert elske under graviditeten. Du kan også give sådan noget som saltvandsdråber til når baby bliver snottet, eller ammeindlæg til mor. Du kan også købe en strækvikle, som mor kan bære baby rundt i det første stykke tid. 

Den kreative

Hvis du gerne vil give en lidt sjov gave, uden at det skal koste det store, så kan du også sagtens gøre dette. Du kan for eksempel lave en sjov ”kage” ud af bleer, der også kan bruges efterfølgende. Det kan også være, at du selv har færdighederne til at sy en bamse eller andet nemt. 

Den hurtige

Hvis du ikke lige har haft tid til at vælge den helt rigtige gave, så findes der også en løsning på dette. Du kan for eksempel lave dit eget gavekort, hvor du for eksempel inviterer mor på en middag lavet af dig, eller en anden hyggelig aktivitet. Dette vil der helt sikkert også blive sat stor pris på.