Hvis du er på jagt efter den eneste ene, men samme er meget introvert som person, kan det godt være en lidt dårlig cocktail. Det kan i hvert fald godt være udfordrende, fordi du måske har svært ved at snakke med fremmede og opsøge nye mennesker. Dog kan du med nogle få tips gøre det lidt lettere for dig selv.

 

Lad vær med at frygte det værste

 

Hvis du er introvert og skal på en første date, kan du godt komme til at tænke alle scenarier igennem 100 gange. Du kan måske få helt ondt i maven og næsten fortryde, at du har sagt ja, bare fordi din nervøsitet overtager. Det kan være svært at gøre noget ved nervøsiteten, men du kan prøve at se på det som en personlig udfordring. Så er det som om, at det er lidt lettere at komme igennem. I hvert fald får du mere motivation, når du ved, at du gør det for at udfordre dig selv. I langt de fleste tilfælde vil du opdage, at det slet ikke var så slemt, som du forestillede dig.

 

Tag på en aktiv date

 

Som introvert person kan du måske godt have svært ved small-talk. Hvis du skal sidde med din date og spise en middag eller drikke en kop kaffe, kan tankerne om at skulle holde en samtale kørende, måske godt tage overhånd. Derfor kan du i stedet foreslå, at I tager på en aktiv date, hvor der sker lidt mere. På den måde er du nemlig ikke på samme måde tvunget til at sidde overfor din date og kigge ham eller hende i øjnene. I kan f.eks. gå en tur i skoven, tage ud og spille badminton eller tage på klatredate. Aktive dates skaber også nogle situationer, hvor I begge kan komme til at grine, fordi I nok begge to er lidt på udebane.

 

Prøv dig frem med netdating

 

Det er ikke sikkert, at du tør gå over til en fremmed på en bar f.eks., hvis du er meget introvert. Derfor kan du have svært ved at falde i snak med nye mennesker. Derfor skal du prøve netdating. Det er nemlig helt perfekt, hvis du er lidt genert i starten. Du kan sidde bag en skærm og starte en samtale med ham eller hende, du synes ser sød ud. Du kan nå at lære vedkommende lidt at kende, før I mødes i virkeligheden. Det kan gøre første date en smule mindre skræmmende. Du kan læse mere om netdating på Datingeksperten.

 

Netdating er for alle

 

Netdating kan for nogle godt virke grænseoverskridende eller skørt, men faktisk er det rigtig populært og helt normalt. Tusindevis af mennesker finder deres kærlighed online, så det kan sagtens lade sig gøre. I dag findes der så mange sider, så netdating er for alle. Der er helt sikkert en side, der matcher dig. Selv blandt seniorer er netdating blevet rigtig populært. Det er altså bare med at springe ud i det.