Hvis I er en virksomhed som holder flere events i løbet af året og gerne vil gøre det ekstra ud af det, så kan os hos TopSupplies hjælpe jer med det. Vi er eksperter inden for reklameartikler og har et hav af fede muligheder til at markedsføre sin virksomhed. Hvis I ofte er ude på messer eller til andre arrangementer er det oplagt at have nogle reklameartikler med sig. At benytte sig af reklameartikler vil udelukkende have en positiv effekt for jeres virksomhedsnavn, da man kan række ud til mange målgrupper. Men har I svært ved at vælge hvilken reklameartikel I skal gå med? Så skal I tage udgangspunkt i jeres modtagere samt hvilken lejlighed det skal benyttes til.

Messer, fester og andre arrangementer

Er I en virksomhed som ofte afholder større arrangementer eller deltager i forskellige messer og konferencer? Så er balloner med logo en fed og enkel reklameartikel til at gøre brug af. Balloner med logo vil med sikkerhed pifte jeres arrangement op og skabe en fed effekt. Balloner med tryk er nemlig altid en sikker vinder til festlige arrangementer og er med til at skabe god stemning blandt deltagerne. Deltagerne som kunne være jeres medarbejdere, kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere vil blive i godt humør og få en hyggelig aften. Udover at kunne pynte op med balloner med tryk ville I også kunne benytte jer af fine due, flag, hatte og andre festlige ting, som ville være med til at pifte arrangementet op. Man kan også have lidt slik og chokolade stående, som gæsterne ville kunne tage af. I kan få trykt jeres logo på det hele og på den måde markedsføre jeres virksomhedsnavn indirekte, men jeres navn vil alligevel blive husket af gæsterne.

I designer, Vi leverer

Vi har balloner i alle farver og størrelser, hvilket altså giver jer rig mulighed for at tilpasse dem til jeres virksomheds arrangement. I kan helt selv vælge farven. Om den skal passe med jeres farve i logoet eller temaet for arrangementet er altså helt op til jer. Derudover vælger I også selv hvad der skal være på ballonen. Skal det blot være jeres logo eller slogan? Eller kører I en fed kampagne, som I vil reklamere for, er dette altså også en oplagt mulighed til at gøre det. Ydermere kan I også selv bestemme placeringen af logoet. Vil I have trykket på hver side af ballonen eller blot på den ene side. Måske vil I også have det trykt på hele ballonen, så er dette altså også op til jer. I kan altså tilpasse jeres balloner med logo nøjagtig som <i vil have det og ud efter jeres arrangement. Balloner med logo vil blot være med til at skabe en festlig stemning samt booste jeres virksomhedsnavn. Ved at I benytter jer af balloner med tryk vil jeres virksomhedsnavn blive set og husket hos deltagerne. På den måde kan vi sammen med jer og fabrikken være med til at optimere jeres brand samt få skabt et fedt arrangement.