Kejserbusk (Baumea rubra) er en kraftig, opretstående staude, der er velegnet til våde forhold i haver og landskaber. Den har attraktivt, grønt løv og producerer klynger af små, hvide blomster i det sene forår og forsommeren. Kejserbusk er en fremragende hæk eller skærm og kan også bruges som bunddække. Denne plante er ikke frosthård og kræver beskyttelse, når temperaturen dykker under frysepunktet. Den vokser bedst i fuld sol, i fugtig, veldrænet jord. Den er ideel i en stor beholder på jorden, hvis du bor i et varmt klima. I kolde klimaer dyrkes den bedst i en overjordisk potte, så toppen af rodklumpen kan beskyttes mod frostgrader. Den kan også godt lide at blive fodret lidt ekstra i vækstsæsonen. Hold øje med denne plante i din lokale planteskole.

Kejser Bush kan vokse op til 18 tommer på en enkelt dag!

Kejserbusk kan vokse op til to fod om ugen, hvilket gør den til en hurtigtvoksende plante, der hurtigt kan udfylde et tomt rum. Den har en tæt, opretstående vækstmetode og producerer små, hvide blomster. Kejserbusk er tolerant over for en bred vifte af jordbund og vækstbetingelser, hvilket gør den til en alsidig plante til brug i landskabsdesign. Andre navne Kejserbusk er også kendt som kinesisk hibiscus, kardinal hibiscus og kinesisk rosa. Prydegenskaber Kejserbusk er en lille, stedsegrøn busk med en åben, opretstående vækstvane, der typisk når 6 til 8 fod høj og 6 til 8 fod bred. Den har attraktivt, blankt grønt løv og mellemgrønne stængler. Dens små hvide blomster er holdt i store klaser på buede grene. Den blomstrer næsten året rundt i de varmeste dele af sit område. Den kan dyrkes som prøveplante eller i en blandet have.

Havebrug er en blomstrende branche med mange muligheder for karrierevækst

Havebrug er en fantastisk måde at komme ind i havearbejdet på. Det kan være meget sjovt, og du kan lære en masse om planter og havearbejde. Havebrug har også en masse fordele, som at få frisk luft og motion og tilbringe tid udenfor. Det kan også være en god måde at slappe af og lindre stress på. Så hvis du er interesseret i havearbejde, så kan havebrug være feltet for dig. Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere inden for gartneri, så vil denne liste over de bedste colleges for gartneri hjælpe dig med at beslutte, hvilken skole der er den bedste mulighed for dig. 1. University of California – Davis University of California – Davis er rangeret som #1 college for gartneri. Skolen tilbyder en bachelorgrad i havebrug, som er et fireårigt program.

Link til artiklen

Se mere om kejserbusk her