Føler du nogle gange, at dit parforhold er gået lidt i stå. Der er ikke så mange berøringer, ikke så mange kys, ikke så meget sex, som dengang I først begyndte at date. Eller kender du blot til følelsen fra et tidligere forhold? Så er du ikke alene – og der findes en løsning på problemet.

Dating på nettet

Før du kan udvide dine oplevelser indenfor sex, må du udvide horisonten indenfor dating. Netdating har for mange været tabubelagt, især da det lige kom frem. Men efterhånden er netdating blevet måden, hvorpå du nemmest kan finde kærligheden – eller i hvert fald se, hvad danskerne har at byde på. Ved netdating slipper du for at skulle tage mod til dig for at invitere en anden i byen, men også for at blive afvist ansigt til ansigt. Er du stadig ikke overbevist, kan du læse mere her, om danskernes nye datingvaner og måske føle dig mere sikker i dit valg om, hvorvidt det er noget for dig.

Er du mere traditionelt anlagt, må du ud i verden og se dig omkring. Inviter nogle veninder med i byen, tag på cafe og læs en god bog, mens du drikker en kop kaffe eller begynd til sport – hvad end du har lyst til – så skal den rette nok vise sig.

Find legetøjet frem igen

Har du en partner, kan du til gengæld overveje at krydre lidt på jeres sexliv. Dette kan gøres på forskellige måder – en af dem værende at tage legetøjet med ind i soveværelset.

Er du en af de nye hvad angår legetøj i soveværelset, så er det vigtigt, at du føler dig komfortabel – både med din partner, men også med legetøjet. Et godt sted at starte er ved vibratoren. Indenfor denne kategori findes mange forskellige, og hvilken du synes bedst om, er op til dig.

Tag skridtet videre

Stadig indenfor kategorien ”vibratorer” kan du tage et skridt videre, når du føler dig komfortabel. Har du før kun brugt en vibrator alene, kan du invitere din partner til at bruge den sammen med dig. Du kan også anskaffe et vibrator-æg, hvor du overlader kontrollen til din partner, som kan forkæle dig i ny og næ, uden at andre ved det.

Få Inspiration

Da ”50 Shades of Grey” blev udgivet, blev legetøj og bondage lige pludselig meget populært og mindre tabubelagt. Der er dermed ikke grænser for, hvor du kan finde inspiration.

Hvis du har prøvet vibratoren i soveværelset og føler dig klar til at gå videre til noget nyt, kan du bevæge dig ud i noget der ligner ”50 Shades of Grey” mere. Her kan du begynde at eksperimentere med bondage. Her indenfor er der igen mange muligheder, alt fra at blive bundet til sengen til brug af en gag-ball. Hvad du foretrækker, kan du kun selv afgøre.

Vigtigt at huske, når du begynder at eksperimentere i soveværelset, er kommunikation mellem dig og din partner. Det er essentielt, at I begge er komfortable, uanset hvad I foretager jer.