Masturbatorer er sexlegetøj til mænd, som giver en fantastisk onani oplevelse, hvilket gør, at du og din onanist vil være uadskillelige. Masturbatorer fås i forskellige former, forskellige materialer og forskellige størrelser. De fleste er lavet af silikone eller gummi. Hvis du vil prøve onani sexlegetøj, er det simpelthen et spørgsmål om at vælge, hvilken der passer til dig. Der er forskellige mærker, der producerer sexlegetøj til mænd. Fleshlight er en bestseller, og Tenga er også meget populær. Vi vil hjælpe dig lidt, hvilket gør det lettere for dig at vælge det sexlegetøj, der passer bedst til dig.

Hvad er masturbatorer

Masturbatorer er det perfekte sexlegetøj til mænd, der ønsker at gøre onani endnu mere behageligt. En masturbator er en blød sleeve lavet af fleksibelt materiale, som du kan trænge ind i. Det bløde sleeve er ofte beskyttet af et solidt hylster, der holder sleevet på plads. Mange masturbatorer har justerbar sugekraft. Følelsen af, hvad en masturbator giver, kan ikke sammenlignes med almindelig onani. Og det er ikke overraskende. Den realistiske følelse, du får ved at bruge en onanist, tilvejebringes af sleevets indre struktur. De bløde knopper og kamme stimulerer alle nerveenderne i din penis bedre end din hånd kan gøre. Brug af en masturbator er ikke raketvidenskab. Så hvis du er nybegynder, vil du helt sikkert opleve lige så stor glæde som alle andre. Ud over det brugervenlige design, er de også lette at rengøre efter brug.

Masturbatorer til mænd og par

Denne slags sexlegetøj er en fantastisk tilføjelse til onani. Masturbatorer tilbyder maksimal stimulering af penis. Dine orgasmer vil føles mere intense. Selv som par kan i have det sjovt med denne type sexlegetøj. Masturbatorer er gode, hvis penetration ikke er mulig, eller hvis din partner ikke er klar til det endnu. Det er også et godt stykke sexlegetøj at bruge til forspillet. Og en anden fordel, du kan træne din udholdenhed med en onani, så i kan have længere samleje. Alternativt ved hjælp af en masturbator med andre onani teknikker. At gå lige efter målet kan blive kedeligt hurtigt. Din krop vænner sig til klimaks så hurtigt som muligt. Hvilket er nøjagtigt hvad du ikke vil have, når du har sex med din partner. Tag dig tid, leg med hinanden og dit sexlegetøj, og skift din masturbator med andre former for stimulering. Hvis du og din partner er usikre på at prøve en masturbator på grund af dens realistiske design, skal du gå efter en ikke-realistisk version, som en automatisk masturbator eller en Tenga masturbator. Det mest kendte onani sexlegetøj, der produceres af dette mærke, er Tenga Eggs, en masturbator med en ægformet emballage. Fantastisk at bruge derhjemme, men også meget rejsevenlig.

Realistiske masturbators fra Fleshlight

En masturbator kaldes undertiden også en falsk vagina. Hvis du leder efter en realistisk onani oplevelse, så er Fleshlight lige noget for dig. Fleshlight produkterne har forskellige strukturer på indersiden, så du stimuleres på forskellige måder, mens du bruger den. Samlingen, der tilbydes på Julia Bilan, består af alle de forskellige Fleshlight produkter, som Fleshlight Girls kollektionen. Disse masturbatorer er støbt efter de kendte pornostjerner. Fleshlight Pink Lady er den mest solgte. Fleshlight tilbyder også forskelligt tilbehør til dit Fleshlight sexlegetøj. Brug din masturbator i sengen, i sofaen eller fastgør den til en væg.

Falske vagina og anus

Falske vaginer er masturbatorer, der er designet til at se ud og føles som en rigtig kvinde. De er utroligt detaljerede og forsynet med en stimulerende intern struktur der giver en realistisk oplevelse. Rækken af realistiske masturbatorer er enorm. Nogle mænd elsker falske vaginer på grund af det livagtige design. Og disse masturbatorer anses for at være perfekte til begyndere. En blød og fleksibel falsk vagina er en fantastisk første gangs oplevelse. For mænd, der kan lide anal penetration eller mænd, der ikke er tiltrukket af kvinder, er der også masturbatorer med anusåbning.

Automatiske masturbatorer

Leder du efter maksimal nydelse og minimal indsats? Så er en automatisk masturbator lige noget for dig. Den fungerer ligesom en almindelig masturbator, men ved at indstille vibrationen, intensiteten og hastigheden, vil den gøre arbejdet for dig. Nogle masturbatorer kører op og ned, eller roterer. Der er endda masturbatorer, der giver følelsen af en slikkende tunge. Det er kompakt sexlegetøj, men der er også detaljerede automatiske masturbatorer. Hvis det er din kop te, kan du være sikker på, at du og dit sexlegetøj bliver uadskillelige.

Brug glidecreme sammen med masturbatorer

En ting, der altid er vigtigt at huske, du skal bruge glidecreme. Alle masturbatorer skal bruges i kombination med glidecreme for at du får den bedste oplevelse. Påfør glidecreme på din penis og indersiden af masturbatoren. Dette gør, at du vil opleve en dejlig stimulering uden ubehagelig friktion. Brug vandbaseret glidecreme, så er du altid sikker på, at glidecremen ikke påvirker dit sexlegetøj negativt.

Sådan rengøres dit sexlegetøj

Korrekt vedligeholdelse er nøglen til at sikre, at din masturbator forbliver i god form i årevis. Efter brug skal du rengøre din masturbator med sexlegetøjsrenser. Skyl din masturbator med lunkent vand på begge sider. Du kan gøre dette ved først at fjerne sleevet fra holderen. Påfør sexlegetøjsrenser på indersiden og ydersiden, og brug fingrene til at rengøre sleevet. Skyl det derefter med vand igen og lad det tørre, inden du sætter sleevet i holderen igen. Det er meget vigtigt, at sleevet er helt tør, før du kommer sleevet i holderen.