Der findes rigtig mange forskellige møbelbrands i Danmark, Sverige, Norge og Finland. De nordiske lande er et sandt møbelmekka for hele verdenen og der er mange globale møbelbrands som kigger mod Danmark for inspiration til alt fra indretning til design af møbler, sofaer, stole, reoler og boliginteriør. Det er ikke kun fordi, at vi har en lang historie med fantastiske og store designere som har skabt klassikere, der findes i vores alles hjem. Det er i ligeså høj grad fordi, at vi har nogle fantastiske og fremsynede møbelbrands, som forstår at inkorporere de helt rigtige materialer, sammensætninger, nuancer, farver, mønstre og behandlinger i deres møbler.

 

Det er netop disse brands, som vi gerne vil dykke ned i og undersøge. Vi vil opremse nogle af de ting, som gør dem forskellige og nogle af de ting, som de har til fælles inden for alt fra spisebordsstole til lænestole, vaser, tæpper, skænke og vitrineskabe.

 

Erik Jørgensen

Erik Jørgensen er en gemyt som gennem mange år har leveret fantastiske møbler, 2-personers sofaer, 3-personers sofaer og lænestole til de danske hjem. Det har han gennem firmaet Erik Jørgensen Møbelfabrik, som har eksisteret i mange år og helt frem til 2020, hvor de blev opkøbt af Fredericia Furniture. Det er alt fra materialevalg til sjove farvekombinationer, smukke mønstre og finurlige detaljer, der gør sig til kende i Erik Jørgensens designs.

 

FDB Møbler

FDB Møbler er et fuldkommen fantastisk møbelbrand, som har produceret alt mellem himmel og jord. Nærmere bestemt vil det være reoler, hylder, stole, bænke, senge og havemøbler. Der er super glade for egetræ og andre naturlige materialer, hvor møbler, indretning og livet udenfor bliver forenet gennem et design. Der kan være stor efterspørgsel på de mange flotte FDB Møbler og et godt råd vil være at kigge efter dem hos Trendyfour Living.

 

Frandsen

Frandsen laver blandt mange forskellige ting, fantastisk belysning, lamper, loftslamper, hængelamper, bordlamper og væglamper. De ved alt om at skabe en fantastisk belysning i hjemmet, boligen og sommerhuset, ligesom de ved hvordan man skaber hygge. Det kan være uanset om du sidder med en god bog foran kaminen eller står og laver mad henover komfuret i et smukt køkken. Frandsen er et godt sted at starte, hvis du mangler nye lamper til boligen.

 

Fredericia Furniture

Fredericia Furniture har sit ophav i byen efter samme navn og de har som før nævnt også opkøbt Erik Jørgensen. De har særlige evner inden for lænestole, spisebordsstole, taburetter og sofaer, mens at de naturligvis også producerer mange andre lækre møbler, som vil kunne passe ind i fænomenale hjem. Du kan roligt starte din købsrejse hos Fredericia Furniture og det vil være en god idé at finde deres møbler inde hos Trendyfour Living, hvor hele deres kartotek af møbler er fremvist på den smukkeste måde. Skal du skabe liv og glade dage i dit liv, så bør du starte med dit hjem og din bolig.