Det er endelig sommer, hvilket betyder, at det er tid til at komme udenfor og nyde det smukke solskin og det varme vejr.

 

Sommeren er det perfekte tidspunkt at genoprette forbindelsen til familie, venner og endda dig selv – en god ferie kan gøre underværker for dit helbred. Men der er en ting, som sommeren ikke er helt glad overfor, og det er dine smykker.

 

Desværre kan hele sommerens spænding og eventyr skabe kaos for dine smykker og udsætte dem for barske elementer og usikre forhold. Ting som solcreme, sand og især poolvand (klorvand).

påvirker alle dine smykkers holdbarhed og renhed.

 

Det kan også være en risici, at tage sine smykker med ud og rejse. Heldigvis er der nogle enkle trin, du kan gøre for at beskytte dine smykker i sommerperioden. Læs videre for at finde ud af hvordan du holder dine smykker skinnende rene hele sommeren.

 

Beskyt dine smykker i poolen, på stranden og i søen

 

Uanset om du elsker stranden, sø eller en ren pool kan sommerens smukke vejr og eventyr udsætte vores smykker for barske elementer eller risikoen for tab af sten og selve smykket.

 

strande, pools og søer er berygtede for steder, hvor ens smykker oftest bliver tabt, mistet, beskadiget eller beskidte. Hvis din ring glider af i en pool, kan du muligvis finde det igen, men kan skal skynde sig da det kan blive suget op af et afløb der renser poolen. Men hopper man i en så eller en strand kan smykket hurtig forsvinde i havets dybe mørke.

 

Koldt vand kan få dine ringe til at blive for store i størrelsen

 

Koldt vand er ikke altid en smart ide, fordi det kan få dine fingre til at skrumpe, hvilket får ringe til at glide af. Vi anbefaler derfor at du tager dine smykke af så hvidt muligt når du skal ud og bade. Tag som minimum din forlovelsesring, og vielsesring af da det ville være utroligt ærgerligt at miste.

 

At sikre, at smykket opbevares et sikkert når du er ude og bade, kan være forskellen mellem at bære sit smykke mange år frem eller at miste det for altid.

 

Sådan rejser du med dine smykker

 

For det første bør du overveje om du overhovedet vil tage dine smykker med ud og rejse. Skal du på en aktiv rejse med vandreture bør du nok lade være. Rejser indebærer risiko for at ødelægge eller miste smykker undervejs.

 

Når du vælger dit rejsetøj, så prøv at vælge smykker, der passer godt, og vælg evt. dem der ikke er de mest værdifulde, med mindre du selvfølgelig skal på en rigtig storbys rejse. At minimere, hvor mange smykker du medbringer, reducerer risikoen for, at noget går galt, og at du mister nogen på vejen.

 

Husk altid at putte dine smykker i din håndbagage og ikke i din kuffert. Sørg for at pakke hvert smykke hver for sig, så du undgår at de ridser hinanden. Diamanter er et hårdt materiale, så de kan ridse både guld og sølv.