Det er meget individuelt, hvor meget de danske familier spiser af fisk om ugen. Mange studier har vist, at fiskeolie har en god effekt på menneskets sundhed. Fiskeolie er bl.a. med til at forebygge en del sygdomme, hvilket gør, at danskerne kan være sunde og raske i mange år. Hvis du ikke kan lide fisk, så er det muligt at supplere med fiskeolie piller således, at du får alle de nødvendige omega-3-fedtsyrer, som fisk bidrager med. Køb fiskeolie i dag, så du er sikker på at være forsynet med alle de nødvendige fedtsyrer.

Hvad skal du se efter i fiskeolie

Der er mange leverandører der sælger fiskeolie til supermarkeder, så det kan være svært som kunde at finde ud af hvilket produkt, der skal købes. Nogle går udelukkende efter prisen, imens andre kigger på indholdslisten. Der er to vigtige fiskeolier, som er vigtige at holde øje med i produkterne – nemlig EPA og DHA. Mange holder øje med indholdet af disse to omega-3-fedtsyrer, da det er en bestemt mængde af disse to, man skal have dagligt. Det anbefales, at du indtager omkring 250 mg af både EPA og DHA dagligt.

Billig eller dyr fiskeolie?

Selvom der kan være stor forskel på priserne på de forskellige fiskeolier, så er de dyre fiskeolier ikke nødvendigvis de bedste på markedet. Det kan være en god ide, at du sammenligner indholdet af både en dyr og en billig fiskeolie, så du kan se hvor forskellen er. Ifølge undersøgelser kan det godt svare sig at købe den billige version af fiskeolie. Selvom der kan være mindre i af EPA og DHA, så kan produktet være så billigt, at det alligevel kommer til at udligne sig med en dyr fiskeolie. Det kan godt være, at du skal tage en ekstra pille i den billige version, men til gengæld kan du spare nogle penge.

Find et proteinpulver af god kvalitet

Princippet i at vælge fiskeolie er det samme, som når det kommer til proteinpulver. Der findes så mange udgaver på markedet, der samtidig ligger meget forskelligt prismæssigt. Det anbefales, at du også her sammenligner, hvad der er i produkterne. Det er vigtigt, at du holder øje med om produktet indeholder de 9 essentielle aminosyrer. De essentielle aminosyrer kan mennesker ikke selv danne, så derfor er vi nødsaget til at have indtage det via føde. Når det kommer til at se hvor godt proteinpulver er, så skal de 9 essentielle aminosyrer stå på listen, hvis produktet skal erklæres for at være et kvalitetsprodukt.