Drømmer du om at fri til din kæreste? Så skal du selvfølgelig have fat i den helt perfekte forlovelsesring til hende. Men hvordan finder man så lige den? Kender du ikke allerede til hendes smag eller er du i tvivl om hvilken type forlovelsesring hun drømmer om? Så læs med her og bliv lidt klogere på hvad du skal tænke over, når du skal ud at købe en forlovelsesring. Hos Binc.dk kan du få masser af inspiration til den perfekte måde at fri på. Så når du har ringen, så skal du blot finde måden hvorpå du skal fri.  

Vælg den rigtige størrelse  

Når en mand frier til en kvinde, så vil hun oftest gerne fortælle det til hele verden og stolt og glad vise sin ring som – og allerhelst med det samme. Derfor er det så surt, hvis hun ikke kan passe ringen og den dermed skal ind forbi en guldsmed og laves enten større eller mindre. Desuden er det ikke alle ringe der kan reguleres i størrelsen og i kan derfor risikere at forlovelsesringen helt skal byttes, hvis størrelsen ikke passer. Selvom det er en ring magen til, så vil det bare ikke være det samme når det ikke er RINGEN som du friede med. Derfor – vælg altid den rigtige størrelse fra start af. Kender du ikke hendes ring størrelse så ”stjæl” en af hendes egne ringe med ned til guldsmeden. Så kan guldsmeden nemt tjekke størrelsen og du kan derfor få en forlovelsesring til hende der passer i størrelsen. 

Guld, sølv eller hvidguld?  

Når du har fundet frem til den rigtige størrelse, så kommer det næste svære valg. Skal ringen være i guld, sølv eller hvidguld? Her kan du med fordel vælge at kigge på de smykker hun går med til daglig. Hvis hun udelukkende bruger guldsmykker, ja så skal forlovelsesringen til hende også være af guld og ligeså med både sølv og hvidguld. Det bliver straks mere besværligt hvis hun har mange forskellige smykker og gerne blander både guld, sølv og hvidguld. Er dette tilfældet, så kan du overveje en ring, hvor der er flere komponenter med. Du kan for eksempel vælge en forlovelsesring til hende hvor både guld og hvidguld er flettet smukt sammen. På den måde rammer du formentligt hendes smag super godt.  

Sten eller ikke sten i?  

Så er du kommet til endnu et svært spørgsmål – skal der være diamanter i ringen eller ej? Og i så fald, hvor store skal de være og hvor mange skal der være? Det afhænger selvfølgelig også af din pengepung men i lige så høj grad afhænger det også af din kærestes sti. Det er nemlig ikke alle piger der er vilde med diamanter – men er hun vild med dem, så kan du godt vælge så mange og så store som du har råd til. Men en ting skal du vide, man kan altid indsætte flere diamanter i en ring. Så har du ikke råd til den helt store sten nu, så fri endelig og giv hende en større sten på et senere tidspunkt.