Det behøver ikke at være svært at skulle rejse som gruppe. Og heldigvis! For med sommeren over os er der mange festlige begivenheder at tage til! Og hvorfor ikke rejse som gruppe sammen og starte festen allerede i bussen på vej mod målet.

Det kan I gøre ved at tænke i leje af minibus. Men hvordan finder man et godt sted at leje minibussen? Læs med her.

Find en lokal chauffør

Når I skal afsted på tur, så start med at undersøge lokalområdet for jeres muligheder i forhold til at leje en minibus. Hvorfor? Fordi du som kunde naturligvis også skal være indstillet på at betale for den pris, det kræver for at bussen når frem til opsamlingspunktet. Skal en chauffør kører 50 km for at samle jer op, vil det være dyrere end at få et selskab til at hente jer inden for en afstand af blot 15 km.

Find den rette størrelse

Det er ikke lige alle, der er klar over det, men der findes utroligt mange forskellige former for busser. Om end i er en gruppe på 60 mennesker eller blot skal 10 på tur, så er der busser, der matcher. Derfor skal i også sikre jer, at i bare får den bus, der matcher behovet. Sørg for, at det er helt kortlagt, hvem der skal med på turen, så i kan give klar besked i forhold til, hvordan kapaciteten skal være.

Har i særligt meget bagage eller store ting med (store højtalere, cykler etc.) så husk også at give besked om dette. Det er ikke alle minibusser, der har bagagekapacitet, hvis bussen i forvejen er fyldt af personer. Dette skal også indtænkes.

Se efter andres meninger                                                                

Inden du kontakter et selskab, så gør dig selv den tjeneste at undersøge deres renomme. Er der tale om en pålidelig virksomhed? Holder prisen? Er servicen god?

Alt dette er værd at undersøge, inden du laver en aftale. Heldigvis er det ofte til at finde svar på denne type spørgsmål ved at undersøge firmaets anmeldelser online.