Du kan slå det hen med at sådan er det bare. Men hvad bruger du sådan en dag på? Når pludselig vinden rusker og regnen pisker ned fra morgen til aften. Eller du er blevet grundigt solskoldet fordi du ikke har brugt den rigtige solcreme eller slet ingen. Det kan også ske, du får et par dage hjemme på grund af et maveonde eller en alvorlig sommerforkølelse. Sådanne dage skal forberedes inden de opstår, således du kan få dagen til at gå med andet end computerspil.

Du skal ganske enkelt have nogle bøger liggende klar til at gå ombord i.

Vi har vel alle en bog eller to, som vi gerne ville have læst eller har fået anbefalet af venner eller af gode bekendte, arbejdskammerater. Lav en liste over disse emner. Mange af disse gode bøger har din boghandler sikkert ikke – de er udsolgt fra forlaget. Hvor får du så fat i disse gode bøger. Du åbner din computer og søger på  www.bogbasen.dk der var Danmarks første og dermed ældste internetbaserede antikvariat. Bogbasen har onlinesalg

af brugte bøger. Her kan du finde nyere romaner, krimier, rejsebeskrivelser, havebøger, jagtbøger, musik, ja sågar Lenins samlede værker på russisk.

Som du sikkert kan fornemme, er det spændende at gå på jagt i Bogbasens lager af alskens bøger, og Bogbasen.dk ser frem til dit besøg, hvor vi tror du i vores bøgernes Aladdins hule, vil finde hvad du søger. Om ikke lampens ånd, så nogle åndfulde bøger.  

Køb brugte bøger hos www.bogbasen.dk for vi følger Forbrugerombudsmandens regler om god nethandel. Derfor binder du dig heller ikke til mere end det køb du foretager, altså ingen pligt til at aftage bøger hver måned til eksempel. De oplysninger du oplyser til os, er alene til forsendelsen af din pakke.