Slipsenål til at sætte prikken over i’et i din styling 

Skal du på vej til barnedåb og vil skille dig ud fra mængden? Så kan svaret for dig være et slips. BalderClothes tilbyder et enormt sortiment af flere forskellige afstøbninger af slips hos BalderClothes finder man kæmpe slips, som en spasmager vil have eller slimslips til dig der vil se skarp ud når man skal ind til jobsamtale. Her vil man yderligere færdiggøre sit look med en slipsenål, som nemt og elegant organisere dit slips og gør at ens look sidder i skabet.  

Skal du til jule tam tam med arbejdet? 

En af de klassiske ting man bruger slips er hvis man samles om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, der har vi den bedste løsning til dig der vil have med et anderledes juleslips. Her har BalderClothes et enormt sortiment af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med seje mønster.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om du er underviser, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit yndlings valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en der virkelig ønsker at gøre noget mere ud af dit outfit. Her vil det være lækkert at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så når man ejer en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er velovervejet og at ens forstand på tøj skinner igennem og kangive et godt indtryk overfor dine venner 

Mangler du rådgivning? 

Hos BalderClothes finder du et enormt produktkatalog af slips i masse afstøbninger. Her kan vi vejlede dig til hvilket slips, som passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en guide om hvad der vil passe smart sammen. Vi har igennem en længere periode dyrket slips og ved derfor hvad, som er noget ved at vide og hvad man bør overveje, når du skal vælge et slips.  

Det kvalitetsbevidste valg 

Vi går op i kvalitet og du vil finde at samtlige af BalderClothes slips er lavet i silke, så det er nemmere for dig at binde. Her opdager man samtidig at vores slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så du er garanteret at slipset ikke er i vejen for dig eller være for meget. Med en slipsenål ser man en smart accessorie, der er let for en at anvende. BalderClothes sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den 100 % er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje du har tilføjet til sit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man bør ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan hjælpe dig, når de første par genstande er kommet indenbords. Slipsenålen assistere en nemlig også med at organisere slipset, så slipset ikke hopper ud til den ene side og derved får ens slips skævt. 

mange farver 

Er du den festlige type, som nyder farver i ens påklædning og har ledt efter et sted, hvor du kan købe slips i mange forskellige farver? Så skal man ej kigge mere, vi har slips i alle mulige farver og mønstre. Både med striper og med helt klassiske slips med en farve som er gennemgående i slipset.  

Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis man har en tanke til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og vi vil gøre alt for at få det hjem til en!