Den der følelse af at tilbringe natten på første klasse. Den, der minder om dejlige ferier, hvor hotelværelset har den helt store masterbed i fokus, hvor ville det være skønt, om du kunne genskabe den derhjemme i dit eget soveværelse.

Det er nok slet ikke så umuligt, som du måske forestiller dig. Du kunne jo starte med sengen.

Find den gode seng

Se sengene, der oftest bruges på et hotelværelse, er en kontinentalseng. Det er den der høje seng, der er bygget op som en helt torneroseseng, hvor der øverst ligger en luksusmadras, og oven på den ligger der en topmadras af lige så god kvalitet.

Sådan en seng er ikke billig, men til gengæld vil du kunne have den i mange år. Se de mange muligheder for, hvordan en kontinentalseng eller en anden type af seng af god kvalitet kan se ud, på Rejsespion.dk. Læs den gode test grundigt igennem, inden du beslutter dig for, hvilken seng der skal give dig den optimale hotelværelseagtige oplevelse i dit eget soveværelse.

Luksus er godt for din nattesøvn

Det er ikke kun følelsen af luksus, der kan give dig en god nattesøvn. Den kan selvfølgelig have sin rolle at spille i den samlede oplevelse, men det er i kvaliteten af din seng, der har hovedrollen, når det kommer til luksus og god liggekomfort.

Det er dog ikke bare luksus for luksusens skyld. Den gode kvalitet i en kontinentalseng har en direkte effekt på kvaliteten af din nattesøvn.

Madrassen og topmadrassen

Nummer et på hitlisten i forhold til den sublime liggekomfort det er ubetinget madrassen. Den er så at sige hele fundamentet for, hvordan din nat kommer til at forløbe.

Herefter kommer topmadrassen ind på en suveræn andenplads. Den kan virkelig gøre underværker for din liggekomfort og dermed for din nattesøvn. Dens betydning må du endelig ikke undervurdere.

Sengerammen eller sengebunden har naturligvis også en rolle at spille. Det er jo den, der holder sammen på hele baduljen, og som sørger for, at de øvrige sengedele kommer bedst til sin ret. Alle dele i luksussengen skal hver især være af god kvalitet, og tilsammen skal de udgøre det, der kan betegnes som en sublim seng af højeste kvalitet.

Sover du i sådan en seng, så vil du ud over følelsen af at have et soveværelse, der i forhold til sengen minder stærkt om den, du finder på det luksuriøse hotelværelse, også opleve en virkelig god og sund nattesøvn.