Står du på nuværende tidspunkt uden for arbejdsmarkedet? Kæmper du med sociale eller psykiske udfordringer? Men vil du alligevel gerne stadig ind på arbejdsmarkedet og bidrage med din arbejdskraft? Så bør du overveje at tage en digital opkvalificering.

Gennem opkvalificeringen får du mulighed for at tilegne dig ny viden og nye kompetencer inden for digital markedsføring. Efter endt kursus vil du være klar til at varetage et arbejde inden for digital markedsføring. Lyder det som noget for dig? Så kan du læse meget mere om digital opkvalificering i det følgende.

Hvad er digital markedsføring?

Digital markedsføring er den form for markedsføring, der føres online. Derfor består digital markedsføring også af flere underdiscipliner. Blandt andet:

  • SEO
  • Google Ads
  • Sociale medier

Og meget mere. Når du lærer at beherske digital markedsføring, kan du derfor også arbejde et utal af forskellige steder. Både private såvel som offentlige virksomheder har brug for dygtige medarbejdere inden for digital markedsføring. Bliv klogere på digital markedsføring her

Mere om digital opkvalificering

Hvis du gerne vil blive dygtig til digital markedsføring, kan du som nævnt blive digital opkvalificeret. Det bliver du gennem et undervisningsforløb, der tager et 1 år. I forbindelse med undervisningsforløbet kan du også prøve at komme ud i praktik, så du får afprøvet din nye viden og kompetencer i virkeligheden.

Under kurset opnår du en masse viden om digital markedsføring. Du får også prøvet at arbejde med de forskellige underdiscipliner og systemer inden for digital markedsføring. På den måde tilegner du dig ikke kun teoretisk viden, men også praktiske kompetencer, som du kan anvende i et fremtidigt job.

Undervisningen foregår på små hold, så alle kursister får et optimalt udbytte og har mulighed for at få personlig hjælp. På den måde har du de bedste forudsætninger for at få et succesrigt uddannelsesforløb.