Det er oftest nødvendigt at have en bil for at kunne komme igennem hverdagen. Du skal til og fra arbejde, hente børnene og handle ind til aftensmad. Det er dog ikke altid lige nemt at gå ud og købe en bil, da langt fra de fleste har pengene til det. Det betyder, at man oftest er nødt til at tage et lån.

Men det kan godt være svært, hvis man allerede står i RKI, hvor man ikke må låne penge. Heldigvis er der stadig en måde.

Der er stadig håb for dårlige betalere

Hvis du ikke betaler dine regninger, ender du med at havne i RKI. Der er nogle bestemte regler for, hvor mange rykkere du kan undgå at betale, før du bliver set som en såkaldt ”dårlig betaler”. Og efter du har fået sådan en titel, kan det være svært at låne penge til helt almindelige ting som at købe en bil. Heldigvis er der stadig en måde, hvorpå du kan tage et billån.

Du skal dog først tænke dig om. Hvis du tjener penge og derfor har en mulighed for at betale din gæld af, er der en stor chance for, at det ikke kan gå alt for galt. Det er en risiko for alle låneudbydere at låne penge ud til en, der ses som en dårlig betaler. Derfor skal du være klar på, at det godt kan blive dyrere at tage lånet.

Find låneudbydere på internettet

På denne side kan du læse mere om billån trods RKI. Du kan blandt andet blive klogere på, hvordan du låner penge og hvilke udbydere, der gerne hjælper dig. Du kan også få nogle gode tips til, hvordan du hjælper dig selv med at komme ud af din uheldige situation.