Hvis vi bare går 20 år tilbage, så kan vi nok allerede identificere en række forskellige ting og sager, som vi ikke bruger mere og som vi egentlig havde glemt alt om. På den anden side kan man også vende “spørgsmålet” og komme i tanke om nogle ting, som er blevet introduceret i løbet af de sidste 20 år, som virkelig er blevet en del af vores hverdag. Internettet er et godt eksempel. Vi er klar over, at det har eksisteret i længere tid, men det er for alvor blevet en del af hverdagen i løbet af de seneste 20 år.

Moderne kryptovalutaer

Du har nok allerede hørt om de “traditionelle” kryptovalutaer som bitcoin og ethereum, men har du hørt om de mere moderne? Der kommer hele tiden nye på banen, og man skal virkelig være hurtig til at læse nyhederne, hvis man vil sikre sig en investering til en lav kurs i netop disse valutaer. Vi kommer ikke med specifikke eksempler på disse, da vi ikke vil rådgive omkring investeringer på denne blog, hvor vi jo skriver om alt muligt spændende.

Den måske første moderne kryptovaluta

Bitcoin havde eksisteret i et stykke tid, og der var ikke så meget nyt på det område, indtil kryptovalutaen Dash valgte at implementere den protokol, der hedder Proof of Stake. Efter at Dash har gjort dette, så er kursen på Dash også steget. For at gøre det lidt mere korrekt, så var det en del af deres idé fra starten, men det har haft en påvirkning på kursen, mener eksperterne. Derudover er det ikke dem, der har fundet på konceptet, men de var de første til at implementere det på en god måde og gøre det mainstream. Ethereum er også i gang med at overgå til Proof of Stake, hvilket virkelig er en stor ting, som man nok burde holde øje med, hvis man er interesseret i de her ting.