Odense er en af Danmarks absolut dejligste byer. Det er der, mange der siger – ikke kun dem, som kommer på besøg, men også dem, som bor der. Det skyldes mange forskellige ting.

For det første har Odense sjæl og charme. Det er en by, som rummer lidt af det hele. Både nye, moderne bygninger, hvor der sker en masse. Men også en masse gamle huse med masser af charme og sjæl. Det vil sige at der både er funktionalitet og at man mærker historiens vingesus.

Masser af mulighed for sport i Odense

Udover at gå rundt og beundre byens smukke ydre, så er der også flere ting, man kan lave i Odense. Blandt andet er Odense, som mange andre byer i Danmark, en rigtig sportsby. Blandt andet finder man her klubben OB, som har en ganske rimelig fanskare.

Er man ikke så meget til at se på andre, som dyrker sport, så kan man også gøre det selv. Der findes nemlig en række gode klubber i Odense for både børn, unge og voksne. Mangler man noget at lave i sin fritid, kunne dette dermed være et godt bud.

Dyrk kulturen i Odense

En anden ting man virkelig kan gøre i Odense, er at mærke kulturen omkring sig. Det behøver ikke at være de store ting; for eksempel kan man tage en tur på biblioteket eller tage hen og se H. C. Andersens hus.

Man kan også gøre en større udflugt ud af det. Blandt andet har Odense et fremragende teater, som hver sæson sætter spændende forestillinger op. Her er der både nyere temaer og klassiske, historiske stykker – så der er lidt for enhver smag.

Dyrk dine interesser i Odense

Er man ikke til sport eller højtravende følelser på scenen, så kan man også sagtens have det sjovt på andre måder i H. C. Andersens fødeby. For der er rige muligheder for at dyrke fritidsinteresser af enhver art her. For eksempel kan man gå på sprogkursus blandt et af de mange aftenskoletilbud. Man kan også til keramik eller synge i kor.

Også for børn er der rigtig meget at lave. Der er rigtig mange fine fritidsklubber i Odense, hvor børnene kan komme om aftenen eller om eftermiddagen efter skole. Her kan de være sammen med vennerne, gå til ridning eller svømning eller måske spille musik.