En container er ikke bare en container, da den kan tjene flere formål. Der findes flere udlejningsfirmaer i Danmark, som tilbyder at du kan leje en container. Man kan f.eks. leje container til opbevaring samt til leje til affaldscontainer. Den enkelte containerudlejer har forskellige tilbud at give dig som kunde, så det kan være en god ide, at sammenligne flere udlejere med hinanden. På denne måde kan du finde den helt rigtige containerudlejer for dig.

Udlejning af container til opbevaring:

Uanset om du har brug for at leje en container til opbevaring i forbindelse med flytning eller blot til at have ting opbevaret, så kan du med garanti finde et udlejningsfirma, som tilbyder dig gode udlejningsbetingelser. De fleste udlejningscontainere findes i flere størrelser således, at man selv kan bestemme hvor stor den skal være. Behovet for containerplads er individuel og derfor er det rart, at kunne matche de forskellige kunders behov. Hvis du synes økonomien er stram kan du også kigge på denne her side.

Nogle udlejningsfirmaer tilbyder kunderne at kunne få ekstra sikring på deres container, imens de opbevarer ting deri. Man kan f.eks. få låsebom med nøgler eller forsikring på containeren i tilfælde af brand. Der er god betjening, når man skal leje en container. Hvis man er ude i sidste øjeblik og mangler et sted at opbevare sine ejendele, så er der helt sikkert et udlejningsfirma, som har en container klar til dig.

Det er forskelligt hvad de enkelte udlejningsfirmaer skal have for at udleje en container til dig som kunde. Derfor kan det være en god ide, at sammenligne flere udlejningsfirmaer med hinanden således, at du kan vælge det firma, som bedst matcher dine behov. Nogle udlejningsfirmaer tilbyder deres kunder at kunne få en container med isolering således, at ejendele er opbevaret sikkert hele året rundt. Man kan også leje containere uden isolering. Der er naturligvis en prisforskel på dette. Det er dyrere at leje en container med isolering, i forhold til en container uden isolering.

Udlejning af container til affald:

Der findes flere udlejningsfirmaer, som tilbyder kunder, at kunne leje en container i forbindelse med store projekter så som renoveringer. Når man renoverer sit hjem kan man ikke undgå at der kommer en masse affald, som skal køres væk. Derfor kan det godt betale sig at have en lejet container stående til skraldet, da man ellers vil skulle køre mange gange for at komme af med det selv. Man kan selv vælge hvilken størrelse container man vil leje således, at man kan finde en passende størrelse til projektet. Alle udlejningsfirmaer med affaldscontainere kommer ud og stiller containeren på din bopæl og henter den igen, når du er færdig med at bruge den. På denne måde slipper du selv for at skulle komme af med den.

Det er meget individuelt hvor stor en affaldscontainer man har brug for, da det afhænger af, hvor omfattende projektet er. Jo større en container man vælger, jo dyrere vil den også være. Der er ikke en bestemt tid containeren skal være tilbageleveret. Udlejningsfirmaerne vil blot gerne vide hvor lang en periode der ca. er tale om, så de kan planlægge hvornår andre eventuelt kan leje affaldscontaineren.