De fleste danskere kan godt lide at spille online, om end det er på online casino eller på sportsodds. En ting mange glemmer er dog, hvor hurtigt både gevinster og tab kan løbe op. Derfor er det vigtigt fra starten af at lægge en strategi for, hvordan du vil spille med dine penge.

  1. Sæt dig et mål

Sørg for at have sat dig et mål inden du sætter dig til at spille. Det kan fx være, at i dag vil du spille 10 pokerspil eller 15 spins på rouletten, men det kan også være noget økonomiske som ”I dag vil jeg vinde 300 kroner”. På den måde kan du nemt vide, når du er færdig, om du har haft en god eller dårlig dag.

  1. Læg et budget

Husk at lægge et budget for dine online spil fra starten af. Her handler det både om at kunne holde styr på, hvor mange penge man spiller for om måneden men også om at kunne tælle gevinster og tab sammen. Det er vigtigt hurtigt at kunne opdage, hvis man taber mange penge, så man kan skifte til et andet spil. Hvis man derimod vinder mange gevinster, er det også en fordel at have en strategi for, hvordan man vil bruge pengene.

  1. Hold pauser

Det bedste, man kan gøre, når man spiller, er at huske at spille ansvarligt. Det gør underværker for både humøret og din hjerne fra tid til anden at rejse sig op og gå nogle runder for lige at få gang i blodomløbet. På den måde får du mere ilt til hjernen og tænker bedre, ligesom du også lige kan få hentet dig en kop kaffe eller et glas vand. Stil eventuelt et æggeur på en halv time og hold en pause, når det ringer.